fbpx

Gabungan Rasa dan Khasiat: Tips Makan Minyak Zaitun Terbaik! 

Minyak zaitun extra virgin Olivie Plus 30X mempunyai rasa yang pahit dan sedikit ‘peppery’ apabila kita telan. Sesetengah orang boleh tahan rasa pahitnya, ada juga yang sampai terpaksa tahan nafas untuk telan Olivie Plus 30X ni! Tapi jangan risau, Olivie Plus 30X ini boleh dimakan sekali dengan ‘superfood’ yang lain, malahan ada gabungan antara ‘superfood’ ini yang sedap sampaikan ada yang nak makan berulang kali. 

Olivie Plus 30X + Madu daripada Pergunungan Kyrgyzstan. 

Gabungan Olivie dan Madu daripada Pergunungan Kyrgyzstan ini adalah menjadi salah satu kegemaran ramai kerana Olivie Plus yang banyak khasiat dan manfaat, membantu dari segi menurunkan berat badan dan rasa pahitnya, mampu di neutral oleh Madu daripada Pergunungan Kyrgyzstan yang sememangnya manis secara semulajadi dan memberi tenaga atau ‘immediate booster’ kepada konsumer. Ianya adalah gabungan ‘superfood’ yang ideal bagi mereka yang ingin melakukan senaman untuk penurunan berat badan dan sekaligus menjaga kesihatan tubuh. 

Olivie Plus 30X + Olivie Power Up 

Olivie Plus 30X dan Olivie Power Up adalah ‘power couple’ dalam gabungan ‘superfood’ ini. Dimana khasiat dan antioksida Olivie Plus 30X ini terkandung dalam minyaknya, khasiat Olivie Power Up pula kebanyakkannya terkandung di dalam butiran mutiaranya. Gabungan kedua-dua ‘superfood’ ini mampu untuk membantu menurunkan risiko serangan jantung atau risiko penyakit kardiovaskular. Selain daripada itu, Olivie Plus 30X dan Olivie Power Up ini juga boleh membantu untuk mencantikkan kulit. 

Olivie Plus 30X + Jus Delima 

Jus Delima bagus untuk pendalaman tubuh badan kita terutamanya bagi untuk para wanita. Ia mampu untuk membantu untuk menstabilkan kitaran haid. Ada wanita yang akan berasa tidak bermaya sewaktu haid, maka disarankan untuk mengamalkan Olivie Plus 30X kerana ianya juga bertindak untuk memberikan tenaga dan membantu untuk melawaskan sistem penghadaman kita. Olivie Plus 30X yang berasa pahit ini boleh di neutralkan oleh Jus Delima. Sedap pun sedap, khasiat pun dapat! 

Olivie Plus 30X + Minyak Habbatus Sauda 

Minyak Zaitun Olivie Plus 30X ini mempunya banyak manfaatnya untuk tubuh badan kita. Selain daripada membantu untuk mencantikkan kulit, menurunkan risiko penyakit kardivaskular dan membantu sistem pencernaan, ianya juga bagus untuk membantu menurunkan penyakit darah tinggi.

Digabungkan pula dengan minyak habbatus sauda yang sememangnya berfungsi untuk meningkat sistem imun. Bagi mereka yang sering selsema, batuk dan demam atau asma, adalah disarankan untuk mengambil gabungan ‘superfood’ ini untuk perlindungan badan daripada penyakit. 

Olivie Plus 30X ini boleh diamalkan dengan 2 sudu besar sehari. Pada waktu pagi sekali dan pada waktu malam sekali. Gabungannya dengan ‘superfood’ yang lain juga adalah disarankan bagi kelanjutan kesihatan badan kita. 

Anda boleh dapatkan produk-produk ‘superfood’ kami daripada www.aafiyatmall.com yang sudah-sudah tentunya mendapat pensijilan ORGANIK dan AUTENTIK daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Jadilah pengguna yang bijak dengan mengamalkan beli yang ori dan makan yang kualiti! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *