fbpx

Ibarat Telan 10 Liter Minyak Zaitun: Olivie Power Up

Olivie Power Up yang diimport dari El-Borouj, Morocco diperbuat daripada keseluruhan pokok zaitun: daun, ranting lembut dan buah zaitun.

Olivie Power Up ini diperah dengan menggunakan teknik perahan sejuk dan dihasilkan dengan menggunakan teknologi Jepun bagi menghasilkan butiran-butiran mutiara yang unik tanpa merosakkan khasiatnya.

Ianya kaya dengan nilai vitamin D yang boleh membantu untuk penyerapan dan penggunaan kalsium dan fosforus dalam tubuh badan kita dan juga, ianya tinggi dengan kandungan hydroxytyrosol. Ini yang dikatakan sebagai

“Satu sudu teh kecil bersamaan dengan khasiat 10 liter minyak zaitun biasa”

Olivie Power Up ini bagus untuk melawan penyakit tiga serangkai, dimana ia akan membantu untuk mengurangkan risiko serangan sakit jantung atau penyakit kardiovaskular, membantu untuk menurunkan tekanan darah tinggi dan juga bagus untuk mereka yang mengalami masalah diabetes.

Kita selalu dimomok-momokkan bahawa minyak bersamaan dengan lemak, yang selalu dianggap tidak sihat. Akan tetapi, Olivie Power Up ini bebas daripada lemak trans. Malahan, Olivie Power Up ini juga membantu untuk mengurangkan berat badan dengan membantu untuk melawan atau membuang kolesterol-kolesterol yang berada di dalam saluran darah. Ianya juga bagus untuk kecantikan kulit dan sistem penghadaman badan kita.

Ada pula yang risau adakah Olivie Power Up ini selamat untuk dimakan sedangkan terdapat banyak penipuan makanan di pasaran? Jawapannya ya. Olivie Power Up ini selamat untuk dimakan kerana ianya adalah produk daripada Olive House yang telah mendapat pengiktirafan MeSTI daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Selain daripada itu, Olivie Power Up juga mendapat pengiktirafan Halal daripada Institut Halal Morocco yang diiktiraf oleh Jakim dan United States Department of Agriculture (USDA) dan ‘European Union’ turut memberi pengiktirafan ORGANIK. Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia juga turut memberi pengiktirafan ORGANIK kepada Olivie Power Up ini.

Maka dengan itu, marilah kita menjadi seorang pembeli yang bijak dengan mengamalkan konsep beli yang ori dan makan yang kualiti dengan membuat pembelian Olivie Power Up di www.aafiyatmall.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *