fbpx

Tips Kekal Bertenaga Ketika Travel dengan Olivie Power Up 

‘Travelling’ memang seronok tapi ia juga memakan tenaga yang banyak. Travel dan penat ini selalunya datang seiringan dan tidak dapat dipisahkan. Lebih-lebih lagi untuk mereka yang jarang travel.

Sebab itu pentingnya pengambilan makanan sihat dalam diet harian kita.

Antaranya adalah pengambilan ekstrak pokok zaitun yang digelar Olivie Power Up atau OPU.

OPU ni bukan sekadar minyak zaitun tapi didalamnya dilengkapi khasiat dari keseluruhan pokok zaitun, termasuklah daun dan pucuk pokok zaitun.

Maka tidak hairanlah bila kajian menunjukkan khasiat satu sudu teh (5g) sahaja OPU, sudah menyamai khasiat 10 liter minyak zaitun.

Olivie Power Up juga akan membekalkan lemak sihat yang menjadi sumber tenaga dalam badan kita.

Mari kami kongsikan tips untuk kekal bertenaga bersama Olivie Power Up:

Tips Kekal Bertenaga dengan Olivie Power Up
  1. Amalan Olivie Power Up bersama Madu Daripada Pergunungan Kyrgyzstan

Gabungan khasiat yang bersamaan dengan 10 liter minyak zaitun daripada Olivie Power Up dan juga ‘energy booster’ Madu Daripada Pergunungan Kyrgyzstan dapat memberi impak tenaga yang bagus terhadap tubuh badan kita. Madu adalah ‘energy booster’ semulajadi yang memang telah disarankan oleh para pakar nutrisi untuk diamalkan sebelum melakukan sebarang aktiviti fizikal.

2 Amalan Olivie Power Up bersama Olivie Plus 30X

Khasiat dan antioksida Olivie Plus 30X terkandung didalam minyaknya, manakala untuk Olivie Power Up, ianya terkandung didalam biji mutiaranya. Kedua-dua ‘superfood’ ini adalah gabungan yang ideal dan mampu untuk membekalkan tenaga kepada tubuh badan terutamanya bagi mereka yang sedang mengamalkan Intermitten Fasting. Ianya mengenyangkan serta membantu mengurangkan berat badan dan kolesterol sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan Alzheimer.

  1. Amalan Olivie Power Up bersama Minyak Habbatus Sauda

Travel pada musim luruh atau musim salji mungkin akan memberi impak kepada kesihatan tubuh kita yang tidak biasa dengan perubahan iklim. Oleh itu, Minyak Habbatus Sauda yang berfungsi menyokong sistem imuniti badan & sangat disarankan untuk dibawa bersama ketika travel. Olivie Power Up mampu memberikan rasa kenyang lebih lama, diiringi pula dengan Minyak Habbatus Sauda yang bagus untuk melegakan selesema, batuk, demam atau asthma. Anda bukan sahaja akan kekal bertenaga, tetapi akan kekal sihat ketika bercuti!

Jadi marilah kita amalkan pengambilan minyak zaitun Olivie Power Up yang sihat untuk kesihatan tubuh kita daripada www.aafiyatmall.com

Jadilah pengguna yang bijak dengan beli yang ori dan makan yang kualiti!

2 thoughts on “Tips Kekal Bertenaga Ketika Travel dengan Olivie Power Up ”

    1. Minyak zaitun Olivie Power Up menghasilkan tenaga yang segera di mana satu sudu minyak zaitun membekalkan 150 kcal, cukup untuk tenaga dibekalkan dalam perjalanan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *